DONATORI

Rekonstrukcija zgrade Merhameta Bihać u ul.Bedem br.10 Bihać

Ovih dana se vrši rekonstrukcija zgrade u ulici Bedem br.10 u Bihaću u kojoj se u prizemlju zgrade nalaze prostorije Merhameta Bihać i Narodne kuhinje u kojoj se svakodnevno pripremi i podijeli 300 obroka. Radove financira Grad Bihać i JU Stanouprava. Po završetku radova imaćemo nemjerljivo kvalitetnije uslove za rad. Na samoj zgradi vrši se izmjena krovne konstrukcije i utopljavanje sa stiropolom nakon čega će uslijediti postavljanje nove fasade. Obavještavamo naše donatore,prijatelje i volontere kao i korisnike merhametovih usluga da Merhamet Bihać radi u otežanim uslovima i bez obzira na ukazane poteškoće nismo stali sa radom. Molimo Vas da zbog povećanja obima potražnje pomoći, pogotovo u ovim otežanim uslovima za rad pomognete onima kojima je pomoć potrebna a posebno će nam biti drago ako ta pomoć bude usmjerena preko Merhameta Bihać jer imamo dobro uređenu evidenciju socijalno ugroženih građana Grada Bihaća. Posebno se to odnosi na kategorije demobilisanih boraca koji su ostali bez zaposlenja u svojim firmama gdje su zarađivali sredstva za život. Stoga Vas još jednom pozivamo da pomognete našim sugrađanima. 08.12.2014 godina. Pres služba Merhameta Bihać